"Vast & Goed" Makelaars > Diensten > Huren
In vijf stappen naar uw huurwoning

Weet wat u wil
Bepaal uw budget
Ga op zoek
Sluit het huurcontract af
Verhuis

STAP 1 Weet wat u wil
Hoe ziet uw huurwoning of -appartement eruit? Wil u een ingerichte keuken, een terras, een parkingplaats? In welke gemeente ? Zet uw wensen op papier en selecteer de woningen en appartementen die in aanmerking komen. Zo bespaart u heel wat tijd en kosten.

STAP 2 Bepaal uw budget Bepaal vóóraf uw budget: dat huurt een stuk gemakkelijker. Maak een eerlijke screening van uw financiële situatie: heb ik een vast inkomen, kan ik de huurwaarborg betalen, wat is de maximale huur? Vergeet ook de bijkomende kosten niet.

STAP 3 Ga op zoek De eerste hulp bij uw zoektocht? Onze zoekmachine …. U fietst eenvoudig en snel door onze uitgebreide database. Kies uw woningtype en gemeente, en klik de zoekmotor in gang. Die is niet alleen handig, maar ook snugger: hij onthoudt uw persoonlijke zoekcriteria én selectie. Zo verfijnt hij de resultaten automatisch bij elke zoekopdracht.

Wij organiseren op vaste tijdstippen kijkmomenten in onze huurpanden. U kan hiervoor eenvoudig via telefoon een afspraak regelen !

STAP 4 Sluit het huurcontract af
Twee partijen - vraag en aanbod. Met tussenin “Vast&Goed” makelaars.  Wij maken alle administratie in orde en houden daarbij rekening met de recentste wijzigingen in de huurwet: verplichte plaatsbeschrijving en registratie van het huurcontract, huurwaarborg en verzekeringen enz……

STAP 5 Verhuis ……………………………..  
Bekijk ons aanbod te huur