"Vast & Goed" Makelaars > Diensten > Verkopen en kopen
Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken ……..

 “Vast&Goed” makelaars is een ervaren en professioneel immobiliënkantoor met meer dan 12 jaar ervaring !  De centrale ligging van het kantoor (Geel-centrum tussen de Markt en het station) zorgt ervoor dat de weg naar ons zeer snel gevonden is. Vanuit dit centraal punt zijn wij dan ook werkzaam in de ruime omgeving van Geel (30 km).

“Vast&Goed” makelaars zoekt voor u het gepaste huis, appartement,  (bouw)grond of investering aan een realistische prijs, naar uw budget en wensen. Nieuwbouw zowel als bestaande woningen.

Wat hebben wij U te bieden ?

» Ruim aanbod van panden en eigendommen in verschillende prijsklassen;
» BIV-erkenning : dat maakt dat wij ons houden aan de strenge deontologische regels
die ons door de beroepsorganisatie worden opgelegd;
» Lidmaatschap van het CIB: regelmatige update van de wetswijzigingen,
» Team van goed opgeleide en bekwame vastgoedmakelaars die regelmatig opleiding volgen;
» Persoonlijke en professionele aanpak schept vertrouwen bij zowel koper als verkoper;
» Uitgebreid advies bij elke vastgoedtransactie : bedoeling hiervan is dat zowel de verkoper als de koper volledige helderheid hebben in het dossier en dat er geen openstaande vragen meer zijn zowel op juridisch vlak als op het vlak van het onroerend goed;
» Afhandeling van de administratieve mallemolen : EPC, keuring elektrische installatie, conformiteitsattest stookolietank, aanvraag bodemattest, kadastrale leggers, stedenbouwkundig uittreksel enz…….
» Begeleide bezoeken aan de te koop gestelde panden;
» Gerichte publicatie van de te koop gestelde panden op alle grote kanalen ….
» Begeleiding van het dossier tot bij de Notaris.

Dit alles maakt dat wij Uw betrouwbare en efficiënte partner zijn voor al Uw vastgoedtransacties ! Onze opdrachten tot verkoop zijn CIB-contracten ….  dus goedgekeurd door zowel het BIV als het CIB èn dus ter bescherming van de consument !  

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN !!  
Bekijk onze woningen te koop Gratis schatting van uw pand