Residentie 2020 | Vast & Goed makelaars

Nieuwbouwproject

Residentie 2020

GRATIS AUTOSTAANPLAATS VOOR DE EERSTE 2 KOPERS!

Residentie 2020 is een aantrekkelijk nieuwbouwproject in het centrum van Geel en bestaat uit 6 volledig afgewerkte, energiezuinige BEN 30 appartementen.

Het appartementsgebouw wordt gekenmerkt door een hedendaagse architectuurstijl met fris en strak design waarbij wordt ingespeeld op de lokale context en omgeving van het perceel. Het gebouw is gelegen in het centrum van Geel en langs één van de belangrijke invalswegen van Geel. Hierdoor zijn omliggende steden en gemeenten zeer vlot bereikbaar.

In de nabijheid is een verscheidenheid van functies terug te vinden, waaronder: horecazaken, winkels, supermarkten, dokterspraktijk, apotheek, bushaltes, ... .

Het gebouw bestaat uit 6 appartementen, verspreid over 4 niveaus en is voorzien van interne lift en traphal.De kleinschaligheid van dit project creëert een aangename, rustige sfeer.

Elk appartement is voorzien van een mooie tuin of terras.

De appartementen zijn onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen, aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. De keuken, badkamer en materialen voor afwerking zijn volledig zelf te kiezen. Ook wordt er voldoende aandacht en de nodige zorg besteed aan de eisen voor Energieprestatie en Binnenklimaat (EPB -> BEN 30).

VOORDEEL: Bij dit project dient enkel op de constructiewaarde BTW (21%) betaald te worden, het grondaandeel kan u onder registratierechten (10%) aankopen.

Indien u extra informatie wenst over dit project, maken we met plezier tijd voor u vrij. U kan hiervoor een afspraak maken via e-mail, info@vastengoed.be of telefonisch 014/72.73.74