Nieuwbouwproject

Residentie "Het Katerke"

Residentie ‘Het Katerke’ bestaat uit 10 volledig afgewerkte (zeer energiezuinige) BEN 30 appartementen te Geel.

De appartementen zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. 
Ze worden bovendien sleutel op de deur afgeleverd en u mag zelf de materialen voor afwerking, de keuken en de badkamer kiezen. Op die manier heeft u een energiezuinig nieuwbouwappartement dat toch aansluit bij uw persoonlijkheid.

Bij dit project is doelbewust gekozen voor de bouwmethode en materialen die voldoen aan de eisen van morgen. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor zullen de appartementen een E-peil van maximum 30 bereiken en zal uw energiefactuur zeer laag zijn. Premie voor het behalen van het zeer lage E-peil.

Er is een lift aanwezig in het gebouw. Bij alle appartementen dient een carport èn berging aangekocht te worden (zie prijslijst). Een voordeel van dit project is dat u het grondaandeel onder registratierechten (10%) kan aankopen en dat enkel de constructie onder het BTW-stelsel (21%) aangekocht moet worden.
Verkoop onder de Wet Breyne.

Indien u extra informatie wilt over dit project of graag een kijkje neemt, maken we met plezier tijd voor u vrij. U kan hiervoor een afspraak maken via e-mail, info@vastengoed.be of telefonisch 014/72.73.74.

€ 198.060
te koop
Appartement 0.1
Katersberg
2440 Geel
België
2
1
€ 198.060
te koop
Appartement 0.2
Katersberg
2440 Geel
België
2
1
€ 198.060
te koop
Appartement 1.2
Katersberg
(verd. 1)
2440 Geel
België
2
1