Aanbod

hoeve te koop in 2260 Westerlo Tongerlo

te koop
€ 595.000

V&G/G/2643

te koop
Wimpstraat 75
2260 Westerlo Tongerlo
België
4
1

bouwjaar (jaar): 
1800
renovatie (jaar): 
1998
Beschikbaarheid: 
vanaf akte

Prachtige voormalige abdijhoeve op 5745m² grond (op plan blauw omlijnd) gelegen tussen de velden in Tongerlo.

Ideaal voor paardenliefhebbers maar ook voor de uitbating van een B&B, restaurant, etc .. !

We betreden de hoeve via een ruime inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte met open indeling krijgt extra gezellig karakter door een centraal geplaatste haard. De typisch Kempische "kelle-kamer" is naadloos geïntegreerd in de leefruimte en kan dienst doen als bureel. De zeer ruime, open keuken is voorzien van alle hedendaags comfort en heeft plaats voor een ontbijthoek. Via de woning bereiken we de grote schuur (200 m²) met tal van mogelijkheden ! (feestzaal, B&B, restaurant, etc...)

Verder vinden we op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een wasplaats/berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

Op de eerste verdieping we 2 slaapkamers en een polyvalente ruimte van 96 m² die kan ingericht worden tot extra slaapvertrekken/hobbyruimte.

De eigenaar geeft er de voorkeur aan om ook de overige 22 hectare ( 220.069 m² : op plan rood omlijnd) omliggende landbouwgrond te verkopen ! PRIJS O.T.K.
De omliggende landbouwgrond is momenteel verpacht (loopbaanpacht).

U kan genieten van een zéér gunstig regime (o.w.v. erfgoed) van verkooprechten (vroegere registratierechten) --> contacteer ons voor meer informatie!

Meer info