Aanbod

V&G/G/2852

verkocht
Schutpenning 8
3980 Tessenderlo
België
4
1

bouwjaar (jaar): 
1962
renovatie (jaar): 
2012
Beschikbaarheid: 
af te spreken met eigenaar

Instapklare en energiezuinige woning, zeer rustig gelegen op 406 m² grond in het centrum van Hulst (Tessenderlo).

Ligging:
rustig gelegen op wandelafstand van het marktplein (150 meter). Vlotte verbinding met omliggende gemeenten. Tevens op korte afstand van alle faciliteiten (autostrades, scholen, winkels, openbaar vervoer,..).

Indeling:
inkomhal, living, keuken, badkamer, 3 tot 5 slaapkamers, wasplaats, apart toilet, terras, overdekt terras, kelder, garage.

Omschrijving:
Deze woning omvat een ruime living met aanpalend een geïnstalleerde keuken. Via de keuken bereikt u een overdekt terras. Dit terras is alsook bereikbaar via een grote schuifraam in de leefruimte. De badkamer beschikt over een lavabo, toilet en ligbad. Verder zijn er op de verdieping 4 slaapkamers en een nachthal. Een ruime zolder kan omgetoverd worden tot 2 extra slaapkamers en opbergruimte (1 slaapkamer is reeds afgewerkt) De kleinste slaapkamer kan omgebouwd worden tot een grote nachthal met een vaste trap naar de zolder.
Een ruime, droge kelder geeft u extra opbergruimte.
De tuin is bereikbaar via een servitude achteraan het perceel. Dit geeft u de mogelijkheid tot het bijbouwen van een garage/tuinberging tot 40m².

Bijzonderheden:
- EPC: 205 kWh/m²jr (zeer energiezuinig!)
- Geïsoleerd dak
- Dubbele beglazing
- Rolluiken
- Alarmsysteem
- Slimme thermostaat
- Zonnepanelen aanwezig (6,8kWp)
- Drijfkracht aanwezig

Bekijk deze woning in 3D

 

Meer info