Aanbod

huis te koop in 2440 Geel

te koop
€ 399.000

V&G/G/2882

te koop
Ossemeer 42/A
2440 Geel
België
5
1

bouwjaar (jaar): 
1996
Beschikbaarheid: 
vanaf akte

Ruime instapklare woning te koop in een zeer rustige en kindvriendelijke straat . Het betreft een open bebouwing met 5 slaapkamers .

Op het gelijkvloers bevindt zich een gezellige woonkamer, eetkamer met toegang tot de volledig uitgeruste keuken, veranda met zicht op de grote tuin, toilet, wasplaats, ruime inpandige garage. Vanuit de eetkamer heb je toegang tot de lager gelegen speelkamer en berging. De iets lager gelegen speelkamer staat in rechtstreeks contact met de woonkamer .

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers die elk voorzien zijn van ingemaakte kasten , 1 extra polyvalente kamer die kan dienen als slaapkamer of bureau, een badkamer met ligbad en douche.

In de tuin bevindt zich nog een groot bijgebouw (58 m²) dat kan dienen als praktijkruimte, extra dubbele garage, opslagruimte.

Bijzonderheden:
- De elektriciteit is 100% conform (d.w.z. goedgekeurd)
- 18 zonnepanelen met certificaten aanwezig die 4 tot 5 keer per jaar een bruto opbrengst geven van 270 € per certificaat (tot het jaar 2031)
- nabij het centrum van Geel
- gunstig EPC: 263 kWh/m²


Virtuele rondleiding

Sleep om rond te kijken en klik op een pijl om te navigeren. Klik op de pijltjes onderaan om op volledig scherm te bekijken.

Meer info