Ontdek deze 7 energiezuinige gezinswoningen (E-peil <0) met 3 slaapkamers en tuin, gelegen in het centrum van Meerhout. Alles wat u nodig heeft, is binnen handbereik: winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden en scholen. Dankzij de nabijheid van de N102, N110 en E313 zijn zowel de woningen als de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Deze vier betaalbare nieuwbouwwoningen worden 100% afgewerkt aangeboden en hebben een gemiddelde jaarlijkse energiefactuur van minder dan 1.000 euro. De woningen lenen zich ook ideaal tot opbrengsteigendom.

Omschrijving:
Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime, lichtrijke woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, een apart gastentoilet en een berging. Via de houten trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping, die drie slaapkamers en een badkamer met badkamermeubel, toilet en douche herbergt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim terras van 23m² en de tuin, waar u volop van het buitenleven kunt genieten.

Afwerking:
De woningen zijn uitgerust met moderne, energiezuinige technieken zoals een warmtepomp voor koeling en verwarming, een warmtepompboiler, een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, een regenwaterrecuperatiesysteem en zonnepanelen.

Daarnaast worden de woningen volledig geschilderd en voorzien van inbouwspots, buitenverlichting, gordijnrails, een brievenbus... De tuin wordt volledig omheind en aangelegd, en het terras van 23m² wordt ingericht. De gemeenschappelijke oprit en autostaanplaats alsook de speelwadi worden eveneens aangelegd.

Kortom, deze woningen worden 100% afgewerkt opgeleverd.

Voor meer informatie of een bezoek aan dit project, maken we graag tijd voor u vrij. U kunt hiervoor een afspraak maken via info@vastengoed.be of telefonisch via 014/72.73.74.

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 108 m²
units 7

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/
Meerhout
Boslaan 30

Prijs vanaf € 285 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen
Meerhout
Boslaan 30

Prijs vanaf € 285 000

Meerhout
Boslaan 30

Prijs vanaf € 285 000