Vastgoedblog

Residentie Romano: de eerste verdieping

05Dec 2018

De bouw van Residentie Romano aan het station van Geel schiet op. Inmiddels werd de eerste verdiepig van dit nieuwbouwproject met 2 handelsruimtes en 48 appartementen opgetrokken. Residentie Romano beschikt over volledig afgewerkte en zeer energiezuinige appartementen. Deze eijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor zullen de appartementen een E-peil van maximum 30 bereiken en zal uw energiefactuur zeer laag zijn.

Residentie Romano gaat volgende fase in

17Oct 2018

Residentie Romano, het centraal gelegen nieuwbouwproject met 2 handelsruimtes en 48 volledig afgewerkte appartementen aan het station van Geel, gaat een volgende bouwfase in. De appartementen bestaan uit 1, 2 of 3 slaapkamers en zijn ruim, onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Ze worden sleutel-op-de-deur afgeleverd en als eigenaar mag zelf de materialen voor de afwerking, de keuken en de badkamer kiezen. Op die manier heeft u een modern en energiezuinig nieuwbouwappartement dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid.

Opendeurdag residentie Hemelrijk in Laakdal op 20 oktober 2018

12Oct 2018

Op zoek naar een mooie nieuwbouw gezinswoning in een rustige verkaveling? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen bij Residentie Hemelrijk in Laakdal. Dit nieuwbouwproject met 4 energiezuinige woningen in half-open bebouwing zal je vast bekoren.

Elke woning bestaat uit een inkomhal, woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer, toilet, berging en 3 tot 4 slaapkamers. De zeer ruime tuin is een mooie troef.